Pastís de xocolata per a Maratons en tres senzills passos (abstenir-se de preparar la recepta per aniversaris infantil).
Ingredients:
-400 gr. de productu “Overstim’s” (sembla pols de cacau amb bocins de xocolata, però ves a saber!)
-250 ml. d’aigua
Estris de cuina:
-Motllo de silicona de 25mm. de diàmetre
-Bol per a la barreja
-Espàtula de silicona
-Mesurador de quantitats
Elaboració:
De preparació complicada, requereix d’una especial atenció a l’hora d’elaborar el pastis.
1- Obrim el pot. Compte amb la llauna, talla! Aboquem el contingut al bol i afegim els 250ml d’aigua. Remenem el contingut fins aconseguir una massa homogènia.
2- Pre-escalfem el forn a 180º. Un cop tinguem el forn calent hi posem el motllo amb la barreja.
3- Deixem coure el pastís 31 minuts de rellotge.
En acabar tallem el pastís en porcions.
A endrapar!
Es recomana menjar-ne 100 grams una hora abans de sortir a córrer i 50 grams durant la cursa.
Vista l’experiència…
No està gens malament de gust però ja us aviso que pot resultar més difícil de menjar que de cuinar! Personalment, no vaig arribar a menjar-me la segona ració de 50 grams, és dens com una mala cosa! Per sort es pot congelar, així que guardarem les sobres fins el proper repte!
Deixa un comentari